O nama

Ko kaže da moderno vrijeme ne ide uz tradicionalno?!
Stvar je stava, stvar je kvaliteta, stvar je prihvatanja sebe.

 

Porodična firma Dijana Tekstil iza sebe ima preko 30 godina uspješnog rada u proizvodnji tekstila od 100% ekološki čistog pamuka, sa zaokruženim mehanizmom, koji podrazumijeva nabavku prediva iz uvoza, pletenje, dorade, krojenja i na kraju, šivenja gotovih proizvoda.

 

Čitav ovaj proces predstvalja devizu po kojoj smo jedinstveni na čitavoj regiji.
Prva tehnološka faza proizvodnje tekstila jeste pletenje, zatim dorada pletiva koja podrazumijeva bojenje, bijeljenje, pranje i sušenje.
Značajne investicije u opremu i infrastrukturu od kojih zavisi konstantan rast obima proizvodnje i broja zaposlenih, neophodne su za unaprjeđenje poslovanja, a godišnja proizvodnja od milion artikala nije broj na kojem se planiramo zadržati.

 

Krojenje, kao sljedeća faza tehnološkog procesa, podijeljen je na nekoliko tehnoloških postupaka. Sve su to pripreme za transport u šivaonicu koja je opremljena savremenim mašinama različitih vrsta. Ona omogućava proizvodnju široke palete proizvoda a posebno smo se specijalizovali za izradu veza.

Kontrola i pakovanje predstavljaju završnu fazu u tehnološkom procesu proizvodnje. Kontroliše se svaki sašiveni proizvod.

 

Uz prehranu i stanovanje, odijevanje je oduvijek nezaobilazna potreba u svakodnevnom životu čovjeka od pamtivijeka do današnjih dana. Dijana tekstil nudi širok izbor donjeg veša od kvalitetnog prirodnog pamuka, spavaćica, pidžami i ogrtača.

Izaberite jednostavno, izaberite prirodno! Podarite svojoj koži prirodno pravo da diše.

Certifikat OEKO-TEX® Standard 100

Tekstil Dijana, od samih početaka, trudi se da udovolji zahtjevima kupaca, tržišta, ali i svojim ličnim potrebama. Naša najveća lična potreba je da damo ono najbolje od nas! Ovim sertifikatom smo dokazali i da dajemo, ali i da ćemo tako nastaviti.

Šta tačno predstavlja sertifikat?

STANDARD 100 od OEKO-TEX®-a je jedna od najpoznatijih svjetskih oznaka za tekstil testiran na štetne supstance. Zalaže se za povjerenje kupaca i visoku sigurnost proizvoda. Ako tekstilni artikal nosi oznaku STANDARD 100, možete biti sigurni da je svaka komponenta ovog artikla, odnosno svaki konac, dugmad i drugi dodaci, testirani na štetne supstance i da je proizvod bezopasan za ljudsko zdravlje.

 

Test provode OEKO-TEX® instituti na osnovu obimnog kataloga kriterijuma. U testu uzimaju u obzir brojne regulisane i neregulisane materije, koje mogu biti štetne po ljudsko zdravlje. U mnogim slučajevima krajnje vrijednosti za STANDARD 100 prevazilaze nacionalne i međunarodne zahtjeve. Katalog kriterijuma se ažurira najmanje jednom godišnje i proširuje novim naučnim saznanjima ili zakonskim zahtjevima.

 

Sada možete biti još sigurniji u naše proizvode i bez straha ih poklanjati sebi i svojim najdražima.

Proizvodnja

Tekstil Dijana

Promotivni
Video