Kvalitet naših proizvoda odraz su pravog pristupa poslovanju, a završna faza tehnološkog procesa proizvodnje jeste kontrola koja garantuje visok potencijal artikala. U našoj ponudi možete naći donji veš od kvalitetnog prirodnog pamuka za žene, muškarce i djecu, spavaćice, pidžame i ogrtače, nježne dekice, peškire i ostale dodatke za bebe u svim bojama.

Ženska
kolekcija

Podarite svojoj fioci donjeg veša malo ljubavi i pažnje, uz jednostavne, ali nježne komade raznih dezena i boja gaćica, potkošulja, majica i pidžama.
Izbor je na Vama!

 

Donji veš je važan dio odijevanja, jer štite kožu od krutih i neudobnih tkanina, smanjuju količinu znoja koju apsorbuju, a može se nositi i zimi kao dodatni sloj toplote. Uska ili široka bretela, dugi ili kratki rukav, sa čipkom ili bez, širok izbor u kojem ćete se sigurno dobro snaći.

 

Ženska kolekcija sadrži gaćice, potkošulje, spavaćice, pidžame, bebi dol, ogrtače i majice.

Muška
kolekcija

Kada je u pitanju odijevanje, muškarcima je udobnost na prvom mjestu, što ne znači da im izgled i materijal nisu bitni. Ove tri karakteristike spojili smo u kolekciji muškog donjeg veša. Veoma je važno izabrati pamučni veš koja dobro provodi vlažnost, a ujedno štiti od hladnoće.

 

Izborom atletskog kroja ili sa kratkim/dugim rukavima donjeg veša od 100% pamučnog sastava, zasigurno ćete postići pozitivan rezultat.
Od svih proizvoda, muška majica ima najširu ponudu boja i veličina. Bilo da je obična i polo, osjećaj udobnosti je zagarantovan a za osjećaj udobnosti tokom spavanja naše pamučne pidžame su saveznik broj 1.

 

Muška kolekcija sadrži gaće, potkošulje, pidžame, ogrtače i majice.

Dječija
kolekcija

Djeca su uvijek na prvom mjestu, a njihova zaštita u svakom pogledu je sve čemu roditelji teže.

 

Uz našu kolekciju osiguraćete kožu svoje djece, a time i pojačati odgovornost prema očuvanju okoline.

Baby
kolekcija

Drage mame, bake, tetke, kume, seke, obraćamo se Vama, jer ste vi najvjerniji svjedoci nježnosti bebine kože. U raznolikoj ponudi imamo siperke u raznim oblicima, dezenima i bojama, pa čak i one nepromočive i sa štampom, na kopčanje ili vezanje, kako je Vašem mezimčetu najlakše.

 

Gegice, kapice, rukavice, benkice, peškiri, dekice, nabrajati možemo satima, zato pogledajte Baby pamučnu kolekciju i izaberite zdravo za Vašu bebu.