Zaštita privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše Ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željeni proizvod. U naše ime obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa našim marketing ativnostima a sve u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing (newsletter) liste.

Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Tekstil Dijana d.o.o. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene neophodne podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe osim gore navedenih, niti ih prosleđujemo trećim licima.

 

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje našeg web shop-a podrazumjeva saglasnost korisnika sa navedenim Uslovima prodaje.
Tekstil Dijana d.o.o. se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog a sve promjene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.