Kako se vrši isporuka naručenog proizvoda?

Isporuka proizvoda naručenog putem Tekstil Dijana Web Shop-a se vrši isključivo na teritoriji Bosne i Hercegovine, putem vozila brze pošte ili vlastitim vozilima.

Izvršio/la sam narudžbu ali nisam dobio/la potvrdu narudžbe?

Da biste dobili potvrdu narudžbe potrebno je da ostavite e-mail. Ukoliko na e-mail ne dobijete potvrdu narudžbe, Vaša narudžba nije primljena. Potrebno je da ponovo izvršite narudžbu ili nas kontaktirate putem telefona ili e-maila.

Kako se vrši plaćanje i koliko košta dostava?

– Plaćanje se vrši pouzećem, prilikom preuzimanja pošiljke.
– Kupac snosi trošak dostave u iznosu od 9,00 KM.

Besplatnu dostavu možete ostvariti za isnose računa preko 100KM. Ako je vaš račun veći od tog iznosa, opcija za besplatnu dostavu će vam automatski biti uključena na stranici kase gde možete potvrditi porudžbinu.
U slučaju da ste ostvarili uslov za besplatnu dostavu a niste štiklirali opciju “besplatna dostava” na kasi i to potvrdili, slobodno nas kontaktirajte za napomenu i mi vam je nećemo naplatiti.

Kada mogu očekivati isporuku narudžbe?

Rok isporuke je 3 do 5 radnih dana. Porudžbine kreirane petkom i vikendom, šaljemo početkom naredne sedmice.

Mogu li prilikom preuzimanja otvoriti pošiljku i odmah vratiti ako mi ne odgovara?

Otvaranje pošiljke prilikom preuzimanja nije moguće. Nakon preuzimanja pošiljke u slučaju neodgovarajućeg proizvoda imate mogućnost zamjene ili povrata. Više o tome, pročitajte na stranici Reklamacije.

Mogu li i kako zamijeniti naručeni proizvod ako mi veličina ne odgovara?

Da, možete. Potrebno je da nas kontaktirate putem telefonom na broj +38751740157 ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na e-mail webshop@tekstildijana.com kako bismo provjerili raspoloživost zamjenskog artikla i izvršili rezervaciju na Vaše ime.

U slučaju zamjene naručenog artikla, kupac snosi direktne troškove povrata artikala i ponovnog slanja zamjenskog artikla.
Više o tome, pročitajte na stranici Reklamacije.